Opskrifter

Opskrifter på kage: 17 slags form- og skærekager

Onsdag, 29. februar 2012 Onsdag d. 29. februar 2012. Af Redaktionen. Foto: Wichmann+Bendtsen Photography.Onsdag d. 29. februar 2012. Af Redaktionen. Foto: Wichmann+Bendtsen Photography.
Vi elsker kage! Chokoladekage, sandkage, gulerodskage og mange flere lækre kager. Mums! Her får du 17 opskrifter på fristende form- og skærekager...

Her finder du en masse form- og skærekager, som kan nydes med familien over en god kop kaffe. Bladr igennem galleriet og find netop din yndlingskage.

Prøv også: Leder du efter en anden opskrift på kage? Se denne chokolade/marcipan skærekage

Bage, bage kage!

Der er intet så hyggeligt som at bage en god skærekage og mærke den søde duft sprede sig i hele huset. Utålmodigt venter man på, at kagen køler af, så man endelig kan skære den ud og sætte tænderne i et stykke lækker hjemmebagt kage.

Sidder du også og bliver helt lækkersulten nu?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Her på siden giver vi dig nemlig hele 17 nemme opskrifter på klassiske kager som citronmåne, drømmekage, sandkage, gulerodskage, brunsviger og mange flere. Her er kager for enhver smag, og mon ikke din favoritkage er at finde blandt alle kagerne? Prøv f.eks. vores kageopskrift på citronmåne, som bare smager bedre, når den er hjemmebagt.

Du finder mange flere lækre kager her!

Klik dig igennem galleriet nedenfor med de 17 gratis kageopskrifter på fristende skære- og formkager, og find opskriften til dit næste søde bageprojekt.

Kage tip: De kager, der bages i bradepande, er praktiske, når du skal bage kage til en større forsamling, f.eks. til fødselsdage, eller når børnene skal have kage med i skolen, men også muffins gør sig godt, når de skal transporteres.

God bagelyst!

20 opskrifter på kage:

Kager i bradepande