Citronkage med mandelknas
Kager Foto: wichmann+bendtsen Photography


Her finder du en masse form- og skærekager, som kan nydes med familien over en god kop kaffe. 

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Prøv f.eks. vores kageopskrift på citronmåne, som bare smager bedre, når den er hjemmebagt.

Du kan også begejstre familien med en bedstefars skæg-kage eller hvad med en helt klassisk chokoladekage? Find dine yndlings kager her. Vi har nemlig kageopskrifter for enhver smag.

Tip om kager
De kager, der bages i bradepande, er praktiske, når du skal bage kage til en større forsamling, f.eks. til fødselsdage, eller når børnene skal have kage med i skolen, men også muffins gør sig godt når de skal transporteres. 


Find masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Bage, bage kage!
Der er intet så hyggeligt som at bage en god kage og mærke den søde duft sprede sig i hele huset. Utålmodigt venter man på, at kagen køler af, så man endelig kan skære den ud og sætte tænderne i et stykke lækker hjemmebagtkage.

Sidder du også og bliver helt lækkersulten nu?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Her på siden giver vi dig nemlig hele 17 nemme opskrifter på klassiske kager som citronmåne, drømmekage, sandkage, brunsviger og mange flere. Her er kager for enhver smag, og mon ikke din favoritkage er at finde blandt alle kagerne?

Klik dig igennem galleriet med de 17 gratis kageopskrifter på fristende skære- og formkager, og find opskriften til dit næste søde bageprojekt.

God bagelyst!

Her på siden giver vi dig 17 lækre kager, var der ikke lige en kage for dig, så kan du finde mange flere kageopskrifter lige her.
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+