Råsyltede agurker
Foto: Jette M. Vesterager


4 salatagurker
2 hele middelstærke chili
5 dl lagereddike
500 g sukker
100 g groft salt


Vask agurker og chili, skær agurkerne i 3 mm tykke skiver og prik chilierne med en kødnål. Skyl et stort eller to mindre henkogningsglas med Atamon. Kom agurkeskiverne og chili i glasset og hæld sukker, salt og eddike over. Luk glasset godt til og stil det på køl. Efter 14 dage er agurkerne klar til spisning og kan holde sig på køl i flere måneder.

Madopskrift: Kristina Miechels' nyfortolkning af en Kirsten Hüttemeier-klassiker 


SELVSKREVEN FAVORIT

Kirsten Hüttemeiers opskrift på råsyltede agurker er selvskrevet blandt favoritterne, den bliver stadig benyttet i mange hjem og er både enkel og god. 
    - Jeg har valgt at tilsætte en chili, ikke for at gøre agurkerne stærke, men blot for at krydre smagsindtrykket, siger madskribent Kristina Miechels.


Prøv også ...
Agurkerelish
Ærtepesto
Rød salsa
Kantarelpickles

 

 

 

Nyhedsbrev
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+