Opskrifter

Citronmarmelade

Tirsdag, 30. september 2008af Redaktion
2 usprøjtede citroner2 usprøjtede lime2 stilke snittet citrongræs3 dl vand500 g sukker1 tsk. citronsyreVask frugten, skær den i både og skær dem i små

2 usprøjtede citroner
2 usprøjtede lime
2 stilke snittet citrongræs
3 dl vand
500 g sukker
1 tsk. citronsyre

Vask frugten, skær den i både og skær dem i små stykker, pas på saften. Kom frugt og saft i en gryde med 3 dl vand. Læg låg på og lad det stå 24 timer. Kog frugten langsomt op og kog 30 min. Under låg. Rør indimellem, så frugten ikke sætter sig på bunden. Tilsæt sukker og citronsyre og kog 30 min. Hæld marmeladen på skoldede glas og luk dem.


Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Foto: Jette M. Vesterager