Opskrifter

Hjemmelavet æggesalat

Søndag, 22. februar 2009af Redaktion
Æggesalat er en klassisk og lækker dansk ret, der gør sig godt ved frokostbordet.

Ingredienser til æggesalat:

(450 g æggesalat)

4 æg
1 dl kvark
½ dl mayonnaise
1-2 tsk. karry
1 spsk. fintrevne madæbler
1 spsk. finthakket
syltet agurk
½ tsk. sukker
Salt og peber

Prøv også: Du kan også bruge din æggesalat til fyldte æg med sprøde rugbrødschips

Fremgangsmåde til æggesalat:

Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 7 min. Læg straks æggene i koldt vand for at stoppe kogningen.

Rør kvark og mayonnaise med karry, æble og syltet agurk og smag til med sukker, salt og peber.

Pil og hak æggene og vend dem i dressingen.

Server din æggesalat med rugbrød, tomatbåde og klippet purløg.

Madopskrift: Kristina Miechels

Mere med æg...
Fyldte æg med sennep, rogn eller hakket skinke
Indiske æg