Maskeret blomkål
Foto: Jette M. Vesterager

(3-4 pers.)
25 min.

1 blomkål
200 g rejer

Dressing
2 dl cremefraiche 18%
1 dl mayonnaise
Salt og peber
½ bdt. hakket dild
Evt. lidt tomatkoncentrat
100 g friskbælgede ærter
Lidt purløg til pynt

Tilbehør
Flute og
små cherrytomater

Kog blomkålen mør i saltet vand som helt hoved – det tager ca. 12-15 min. Stik i den for at mærke. Den må ikke være for hård. Rør dressing af cremefraiche, mayonnaise, salt, peber, dild og evt. lidt tomatkoncentrat og hæld det over det let afkølede blomkål. Drys med ærter og rejer og pynt med purløg og cherrytomater. Server med flute.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere retter her...
Italiensk madbrød
Rejsesalat med mimoseæg
Makrerillette

 

Nyhedsbrev
Triwa
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+