Opskrifter

Rugfler med varmrøget laks

Tirsdag, 22. marts 2011af Redaktion
En rigtig lækkerbisken, der er god, såvel i madpakken som til en enkel forret

120 g varmrøget laks
1 spsk. sennep
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. citronsaft
1 forårsløg
2 spsk. dild
1 spsk. lakserogn
Salt og peber
1 gulerod
2 rugfler

Hak laksen og rør den med sennep, cremefraiche og citronsaft og hak forårsløg og dild. Vend dild, forårsløg og lakserogn i og smag til med salt og peber. Skræl guleroden og skær den i tynde strimler med en grønsagsskræller. Flæk rugflerne og læg dem sammen med den varmrøgede laks og strimler af gulerod.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Grovboller med auberginepuré
Wraps med hellefisk
Grove pølsehorn




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop