Opskrifter

Karrysild

Mandag, 18. april 2011af Redaktion
Sild til påskefrokosten

(6 pers.)

200 g marinerede, gammeldags, modnede sild (drænet vægt)
1½ æble i tern
2 hårdkogte æg i både
2 kogte kartofler i tern

Dressing
1 dl cremefraiche 18%
½ dl mayonnaise
1 tsk. mild karry
Salt og peber

Pynt
Hakket purløg

Kog kartofler og æg. Skær de marinerede sildefileter i mindre stykker og læg dem lagvis med æble i tern, æg i både og kartofler i tern. Rør dressingen sammen og hæld den over. Lad det trække så længe, du kan nå. Rør først rundt ved servering. Pynt med hakket purløg.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Fiskefilet med remouladesovs
Æg med karrysalat og rejer
Gyldne dråber


Find inspiration til påskebordet her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop