Opskrifter

Aioli med ramsløg

Lørdag, 14. maj 2011af Redaktion
Ramsløg giver din aiolie en god og kraftig smag

Ingredienser til aioli

(Aioli til 4-6 pers.)

1 skive landbrød uden skorpe
2 pasteuriserede æggeblommer
½ spsk. æbleeddike
1 dl rapsolie
½ dl olivenolie
Salt, peber
8-10 fintsnittede ramsløg efter smag

Fremgangsmåde til aioli

Skær brødet i tern og blend dem sammen med æggeblommer, ½ tsk. salt og æbleeddike. Tilsæt olie langsomt i en tynd stråle, mens maskinen kører. Smag til med salt, peber og ramsløg.
TIP: I stedet for æbleeddike kan din aiolie krydres med lidt finthakkede skovsyreblade.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...


Bondesalat med nektarindressing


Brændenældetzatziki


Vårsuppe

















Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop