Opskrifter

Tomatsuppe med urter

Tirsdag, 6. september 2011af Redaktion
En skøn og supernem suppe

(4 pers.)
10 min. + 20 min. i gryde

1 hakket skalotteløg
2 fed hakket hvidløg
½ bdt. hakket persille
½ bdt. hakket basilikum
2-3 spsk. smør eller olivenolie
150 g champignoner
½ kg tomater
½ liter hønsebouillon
Saften af ½ citron
1½ dl fløde

Pynt
Resten af persillen og basilikum

Tilbehør
Flutes eller brød

Sauter løg, hvidløg, persille og basilikum i smør eller olie. Kom rensede, grofthakkede svampe og skyllede, grofthakkede tomater med indmad og det hele ved. Når det er blevet vendt godt rundt, tilsættes bouillon og citron, og det hele simrer lystigt i 20 min. under låg. Rundes af med fløde og serveres med hakkede, friske krydderurter.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Blomkålssuppe med rejer og pestosnitter
Ærtesuppe med hele ærter og årgangsskinke
Broccolisuppe med croutoner og mandler

Find mange flere suppeopskrifter her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop