Opskrifter

Porterristede mandler

Fredag, 14. oktober 2011af Redaktion
Spises til et godt glas øl

100 g mandler
½ dl porter
1 tsk. flydende honning
½ tsk. salt

Bland mandler, de skal ikke smuttes, porter, honning og salt og bred det ud i et ildfast fad, så mandlerne ligger i et lag. Sæt fadet i ovnen ved 175° ca. 1 time, til øllet er dampet af. Mens mandlerne køler af, bliver de lækre sprøde. Spis dem til et godt glas øl.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Krydrede nødder
Syltede nødder med rom
Saltbagte korn






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop