Opskrifter

Krydret ostespyd med melon og solsikkekerner

Søndag, 20. november 2011af Redaktion
Lækre snacks

(4 pers.)

100 g ost med brændenælde og rosmarin
½ melon
Frisk basilikum
8-12 små træspyd
1 dl solsikkekerner
2 spsk sojasauce

Sojaristede solsikkekerner: Rist solsikkekernerne gyldne på en tør pande i 3-4 min. Tilsæt sojasauce og lad det koge ind i kernerne. Sluk for varmen og hæld kernerne over på en tallerken. Hak de afkølede solsikkekerner groft. Skær ost og melon i terninger på omtrent samme størrelse. Vend melonterningerne i de hakkede solsikkekerner. Lav små spyd med ost, melon og et basilikumblad.
Tip: I stedet for melon kan du sætte tern af æble, pære eller nektarin på spyddene sammen med osten.

Madopskrift: Carsten Kyster

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Oliemarineret peber med ost
Kartoffeltilbehør
Skinkesnegle med ost










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop