Opskrifter

Majskager med røget laks og cremefraiche

Torsdag, 19. januar 2012af Redaktion
Små søde hapser, der både kan bruges som en let forret eller som en lille appetizer

35 g majsmel
35 g mel
140 g majskerner
2 æg
½ dl mælk
2 spsk. smeltet smør
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
50 g friséesalat
150 g røget laks i tern
1 bdt. purløg

Bland majsmel, mel, majskerner, æg, mælk, smør, salt og peber og rør det til en glat dej. Bag dejen i smørret som små pandekager og lad dem køle helt af. Anret pandekagerne med salat, laksetern og klippet purløg og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FIN DÅSE MED RETROMOTIV

Flot metaldåse til te, kaffe mm. i flot retrostil, der uden tvivl vil pynte på køkkenbordet.
Dåsen koster 69 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Appetitvækkere
Bruschetta med grønkål og mozzarella
Gulerodsruller med blue cheese creme











Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop