Speltsalat
Foto: Carina Krüger

½ pk. Napolitana-salatblanding
2 dl parboiled perlespelt
5 dl vand
Salt
1-2 ingridmarieæbler
¾ dl appelsinjuice
1 spsk. tidselolie
½ spsk. honning
50 g grofthakkede hasselnøddekerner
50 g tørrede tranebær

Kog spelten i vand tilsat lidt salt i ca. 25 min. ved svag varme og lad det afkøle. Skyl salaten og bred den ud på et fad. Rør appelsinjuice, olie og honning sammen i en skål. Skær æblerne i tern og lad dem marinere i appelsin-juiceblandingen i 5-10 min. Tag æblerne op, vend spelten i juicen og fordel den over salaten. Drys med æbletern, nødder og tranebær og server.

Madopskrift: Birgitte Poulsen

FARVERIGE MUFFINSFORME

Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Grønkålssalat
Rødbedesalat
Forårssalat med røget torskerogn








Køkkenudstyr – til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

 

Nyhedsbrev
Loebebanner
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+