Opskrifter

Kartoffelhapser

Fredag, 25. maj 2012af Redaktion
Her er en super appetizer, der også kan bruges som antipasti (lille forret) før en god middag

8 små kartofler
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 semidried tomater
2 spsk. mayonnaise
8 skiver prosciutto-skinke
Brøndkarse

Vask og halver kartoflerne, bland med olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200° i 30 min. Hak tomaterne fint og rør dem med mayonnaisen. Anret kartoflerne med en halv skive prosciutto og lidt tomatmayonnaise på hver. Pynt med brøndkarse og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE TÆRTER

Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Kartofler med urter og grov avocadodip
Kartoffelmash med mandler
Kylling med asparges









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop