Opskrifter

Tunmousse med avocado

Onsdag, 24. juli 2013af Redaktion
Lækker tunmousse til din frokost eller til forret.

Ingredienser til tunmousse med avocado

(Tunmousse til 4-6 pers.)

1 dåse tun i olie
1 dåse tun i vand
3 blade husblas
1 mellemstort løg
2 avocadoer
1-2 spsk. kapers
2½ dl creme­fraiche 18%
Citronsaft
Salt og peber

Pynt til tunmousse
Salat
Avocadobåde
Citron

Tilbehør til tunmousse
Brød

Fremgangsmåde til tunmousse med avocado

Hæld væden fra tunen og findel den med en gaffel. Læg husblassen i blød i koldt vand. Pil og hak løget fint. Pil skallen af avocadoerne og mos kødet med en gaffel. Hak kapers og bland dem i tunen sammen med løg, avocado og cremefraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tryk væden af husblassen og smelt den i en skål over vandbad eller på ½-1 min. ved mellemeffekt i mikroovn. Hæld husblassen i en tynd stråle i tunen, mens der røres. Hæld tunmousse-blandingen i en skål eller små forme. Sæt tunmoussen i køleskabet 2-3 timer, til den er stivnet.

Vend tunmoussen ud og pynt den med salat, avocadoskiver og citron eller form den som æg med en varm spiseske og servér din tunmousse portionsvis.

Opskrift på tunmousse: Anne Skovgaard-Petersen

Find flere fristende opskrifter på tunmousse her...
En skøn, klassisk tunmousse
En lækker tunmousse med et pift af tobasco
Fedfattig tunmousse fra Familie Journals Slankeklub
Tunmousse på tomatbund
Tunmousse til julefrokosten

Gode madpakker

Gode madpakker