Opskrifter

Rejecocktail

Fredag, 2. maj 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Rejer med avocado er en ægte klassiker, ligesom man aldrig går fejl af en rejecocktail, der altid er en succes.

En rejecocktail er en farvoritforret blandt for langt de fleste.

En rejecocktail mætter ikke alt for meget og smager heller ikke for meget igennem, men formår virkelig at vække appetiten.

Det er utroligt nemt at lave en rejecocktail, hvorfor den også er så populær som forret. Rejecocktail smager godt og er hurtig at lave, det er jo ren win win.

Opskrift på rejecocktail

(Rejecocktail til 4 pers.)

3 forårsløg
1 bakke karse
1 hjertesalat
½ agurk
5 dadeltomater
1 moden avocado
1 citron
Salt og peber
400 g kutterejer
1 dl cremefraiche 18%
1 tsk. worchestersovs
5 dråber tabasco
2 spsk. tomatketchup
2 spsk. olivenolie

Tilbehør til rejecocktail

Flutes

Fremgangsmåde til rejecocktail

Pil forårsløgene og snit dem skråt. Bland med dem karse. Skyl og pluk hjertesalaten. Skræl agurken og skær den i tern. Skær tomaterne i skiver og avocadoen i tern. Bland det hele i en skål med citronsaft, salt, peber og olie. Kom det i et fad eller i portionsskåle. Rør cremefraiche med worchestersovs, tabasco, ketchup og lidt salt og vend rejerne i. Smag rejerne til og fordel dem over salaten. Servér din rejecocktail med flutes.

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.