Opskrifter

Brombærsyltetøj med rabarber

Lørdag, 16. august 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Gør de hjemmebagte boller endnu bedre med hjemmelavet brombærsyltetøj med rabarber.

Opskrift på brombærsyltetøj med rabarber

125 g rabarber
250 g brombær
150 g rørsukker
1 stang vanilje
3 kardemommekapsler
1 tsk. Nonoxal

Hjemmebagte boller på familiejournal.dk

Luftige boller bagt på hvedemel Karens koldhævede boller

Fremgangsmåde til syltetøj

Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker.
Kom rabarber, brombær, rørsukker, den flækkede vaniljestang og kardemommen i en tykbundet gryde.
Varm langsomt op og lad det småsimre under låg i 10 min.
Tag låget af og giv syltetøjet yderligere 10 min. og tilsæt Nonoxal.
Kom det varme syltetøj på glas og luk dem straks til.

Vi elsker jordbær og rabarber!

Vi elsker jordbær og rabarber!
Abonnement på Familie Journal