Opskrifter

Kyllingespid med peanutsauce

Mandag, 18. august 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem ret til let hverdagsmad eller hyggelige tapas til festen

Opskrift på kyllingespid med peanutsauce

(2 pers.)

290 g kyllingeinderfilet
1 tsk. garam masala
1 tsk. salt
100 g glasnudler
1 forårsløg
1 gulerod
100 g sukkerærter
2 spsk. sød chilisauce
75 g peanuts
1 fed hvidløg
2 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. rørsukker
½ dl vand
1 usprøjtet lime
Spid

Fremgangsmåde til kyllingespid

Krydr kyllingefileterne med salt og garam masala. Træk hver filet på et bambusspid og læg dem på et stykke bagepapir. Steg spiddene i ovnen ved 225° i 15 min. Kog nudlerne i letsaltet vand i 4 min. og lad dem dryppe godt af. Skær forårsløg, gulerod og sukkerærter i tynde stave og bland dem med nudler og chilisauce. Blend peanuts med hvidløg, olie, sukker, vand, saft og skal fra limefrugten og servér.




Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.