Opskrifter

Ostefrittata med bacon

Fredag, 8. august 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
En indbydende og lækker portionsanrettet ret - servér som forret eller frokostret

Opskrift på ostefrittata med bacon

(4 pers.)

250 g courgette
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
75 g bacon i tern
1 dl piskefløde
3-4 æg afh. af størrelsen
100 g brieost
3-4 kviste basilikum
1 spsk. olivenolie

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til ostefrittata

Skyl courgetterne og skær dem i tern på ca. 1 cm. Steg dem ved høj varme i olien, til de er gyldne, og drys med salt og peber. Steg baconternene i samme pande, til de er gyldne og sprøde. Hæld fedtet fra. Pisk fløde og æg sammen i en skål.
Skær overfladen af osten og skær den i tern. Tag bladene af basilikumstilkene. Smør 4 portionsskåle med olivenolie og kom æggemassen i skålene - de skal fyldes halvt op. Fordel courgetteskiver, bacon, ost og basilikum i formene og stil dem i ovnen ved 180° i 20 min. Servér dem som forret eller frokostret.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Se opskrifter på flere lækre tærter i galleriet herunder:

Flere tærter