Hvad byggemarkeder også kan bruges til...

Mandag, 14. april 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et stort krydsordshæfte til påsken. Du kan også læse om Simon, der har fulgt sin søns leukæmi-sygdom på fotos. Og om Maja, der har en sød passion... Du får også opskrifter på lækker mad og kager samt fine strikkeopskrifter til mor og barn.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Sidste weekend blev jeg sendt på byggemarked af min mand, fordi han var i gang med et stort projekt, han ikke kunne forlade.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Jeg fik instruktion og seddel med og kom selvfølgelig hjem med det forkerte. Jeg har ikke forstand på værktøj, søm eller skruer, og det er jeg ikke flov over.

Til gengæld fandt jeg ud af, at hvis jeg nogen sinde skulle få brug for det, så vil et byggemarked være det oplagte sted at finde en ny mand. For jeg var eneste kvinde derinde blandt et meget stort antal mænd. Og det var vel at mærke mænd, der hjemmevant jonglerede med mange former for værktøj og deslige. Altså en god fangst.




Havesæsonen starter

Hvis jeg havde tænkt mig om, så havde jeg spurgt nogen om hjælp, nu hvor jeg ikke kunne finde det rigtige. Jeg er sikker på, de gerne ville hjælpe. Og hvis jeg havde været på frierfødder, så havde første skridt til kontakt jo været etableret!

I denne uge har de ekstra travlt i landets byggemarkeder. Mange benytter de ekstra fridage til at starte havesæsonen eller gøre altanen klar. Derfor er der helt ekstraordinært også mange kvinder i byggemarkederne i påsken. Og jeg vil selvfølgelig understrege, at jeg ikke er på jagt efter en ny mand.

Men helt alvorligt - hvis man trænger til mandligt selskab, så er min observation hermed givet videre.

Med ønsket om en dejlig påske og venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"