Sig nej med god samvittighed

Mandag, 14. juli 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge følger et tillæg med opskrifter på nem mad til dine sommergæster. I bladet kan du bl.a. læse om 51-årige Marie, hvis mand for 8 år siden fik konstateret parkinson og demens. I dag passer Marie sin syge mand og har samtidig overskud til at støtte andre pårørende. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Nem sommermad

Med denne uges Familie Journal får du et dejligt gemmehæfte med opskrifter på nem sommermad i fad. Det meste af maden kan du lave i forvejen, så du har god tid til dine gæster.

Glæd dig til opskrifter på bl.a. kødpie, farsbrød og frugtkager

God appetit og god sommer!

Af chefredaktør Anette Kokholm

Det er femte sæson i mit vidunderlige sommerhus.

Egentlig har jeg altid været stærkt imod sommerhuse. Jeg syntes, de lugtede af skimmelsvamp, var fodkolde og manglede basale hjælpemidler som for eksempel en opvaskemaskine. Men mange år sammen med en mand, der har tilbragt alle sin barndoms somre i netop sommerhuse, har langsomt fået mig til at skifte mening.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Med ham har jeg nemlig været på besøg i venners og families virkelig dejlige steder i sommerlandet, og jeg begyndte af mig selv at lege med tanken om at finde noget til os. Så skulle vi ikke sove hos de andre, når vi var på landet. Vi kunne få et sted for os selv og få en masse dejlig fred og ro.

Alt hvad hjertet begærer

Stedet er så fundet, og der er ingen opvaskemaskine, men det gør ingenting. Jeg har også nogle dejlige sutsko, for gulvet er koldt om vinteren. Til gengæld er der alt, hvad hjertet kan begære af natur, hav og himmel, og vi skal ikke længere ligge på vennernes luftmadrasser, når vi samles på landet.

Det eneste, der ikke helt gik efter planen, var det med fred og ro. De første somre var vi bogstavelig talt invaderet af gæster, der sov på vores gæstesenge og ikke tog hjem, før de næste kom. Det lærte os noget om, at fred og ro og gæster skal man selv skrue op og ned for, ellers ender man med ingen af delene.

Venlige hilsner





Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Fine varer fra Familie Journals webshop

Køb vaserne her >>

Yndige, små vaser der vil pynte
flot i et hvert hjem. Vaserne er
i gråt, indfarvet porcelæn og har
flotte detaljer.

Din pris: 99 kr.
Kan lige nu fås til: 49,50 kr.


Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"