Når hvert et kilo smager godt

Mandag, 18. august 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et nyt Lavkarbo-hæfte med lækre opskrifter. I bladet kan du læse om Carina, der har overlevet to blodpropper i hjertet. Læs også om Kirsten, der lejer mormødre ud til forældre med syge børn. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 18. august 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 18. august 2014

Nyt Lavkarbo-hæfte

Med dit Familie Journal i denne uge får du en ny slankebog med Lavkarbo-kuren. Du får hele 36 sider med lækre opskrifter, der også kan bruges til 5:2 Kurens fastedage. Ved at kombinere de to kure kan du opnå et endnu mere effektivt vægttab!

Af chefredaktør Anette Kokholm

For nogle år siden læste jeg et interview med pianisten Sasha Dupont. Det var i et dameblad, og hun skulle forholde sig til sig selv som kvinde og som forbillede for andre kvinder, fordi hun på det tidspunkt ofte var i tv i programmet "Hit med sangen".

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Og så kom hun ind på sin vægt, som på det tidspunkt åbenbart var stigende. Og sagde en sætning, som jeg stadig den dag i dag kan smile stort ad. At det kunne da godt være, at hun havde taget på, men hvert eneste kilo havde altså smagt godt!

Det er de ikke vant til i damebladene, så journalisten blev slået en anelse ud af kurs. Jeg synes helt bestemt, at det var befriende.

Maden skal smage godt

I mit lokale indkøbscenter er der i denne sommer åbnet en butik, hvor logoet udenfor er en blyantstreg af en rund kvinde, og inde i butikken begynder tøjstørrelserne ved størrelse 42. Der var propfuldt den dag, jeg opdagede den nye butik, og de mange kunder var smukke kvinder, der bare ikke kunne passe en 38.

Nå, men slank eller ej, maden skal smage godt. Det gør den heldigvis også i vore nye Lavkarbo-hæfte.

Venlige hilsner

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Fine varer fra Familie Journals webshop