En sweater fortæller sin historie

Mandag, 1. september 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et flot hæfte med strikmodeller i nordiske mønstre. I bladet kan du læse om 15-årige Isabella, der har ventet på en livsnødvendig lungetransplantation i fem måneder. Du kan også læse om Lis, der læser geologi på Svalbard, og har studiejob som isbjørnevagt! Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 1. september 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 1. september 2014

Strikkehæfte med ugens blad

Med dit Familie Journal i denne uge får du et flot strikkehæfte.

I hæftet finder du 16 modeller i flotte nordiske mønstre, som hele familien kan få glæde af.

Af chefredaktør Anette Kokholm

I denne uge har vi lavet et rigtig dejligt tillæg med nordisk strik. Jeg håber, pindene vil gløde! Og så vil jeg dele et minde, som straks kom til mig, da jeg så forsiden første gang.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Som barn har jeg rejst meget i Norge, da mine forældre var, og i øvrigt stadig er, meget glade for at holde ferier, hvor man er aktiv.

Det var ikke altid, min søster og jeg var enige i det projekt. Det kunne endda gå om vinteren, når vi skulle på ski, men om sommeren var det ikke altid lige populært at slæbe to tøser rundt på vandreture. Ikke mindst fordi der ofte er vældig koldt i Norge om sommeren. Og vådt.

Vintertøj i højsommeren

Et år, hvor vi skulle af sted igen, lavede vi søstre sjov med, at vi i virkeligheden burde tage vintertøjet med, selv om det var højsommer. Og som sagt så gjort. Jeg tilbragte hele den ferie iført en meget tyk sweater i nordisk strik. Vi kaldte den "koen", fordi den lugtede af ko, når den blev våd, og det blev den tit. På billederne fra den sommer er der ingen tænderklapren, højst lidt sved på panden.

Vi nordboere er bare gode til at lære at holde varmen. Og til at se pæne ud imens.

Nogle gange tænker jeg, at hvis "koen" kunne tale, så var der mange sjove minder fra de ferier. For javist, den eksisterer skam endnu.

God fornøjelse og venlig hilsen

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Fine varer fra Familie Journals webshop