Kartofler og drømme

Mandag, 15. september 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et tillæg med 18 skønne retter med kartofler. I bladet kan du læse om Lonnie, som på trods af, at hun har haft 12 blodpropper, nægter at opgive sine drømme. Læs også om Anja, der har lagt et langt liv med stofmisbrug bag sig, og nu arbejder med at hjælpe andre misbrugere. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 15. september 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 15. september 2014

I dennes uges tillæg får du hele 18 opskrifter med kartofler.
Der er nemlig et utal af måder, hvorpå du kan bruge den gule knold: i suppe, tærte, brød, bagte, stegte, som salat og i kager.

Se med i ugens tillæg og lad dig inspirere.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Danskernes forbrug af kartofler har i mange år været faldende. Kostundersøgelser viser, at det især er de unge, der vælger kartoflerne fra. Kartofler skal renses godt eller skrælles. Ofte er det nemmere at smide en håndfuld ris eller pasta i gryden

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Og hvis kendskabet til kartofler begrænser sig til en skål udkogte af slagsen med en kedelig sovs, så er det måske ikke så sært, at de vælges fra. Men prøv at kigge i denne uges tillæg og se, hvor mange forskellige måder, kartofler kan anvendes på: Suppe, tærte, brød og boller, bagte, stegte, som salat - og i bagværk. Så kig og bliv inspireret. Kartofler er en prisvenlig og sund fødevare, fyldt med fibre og C-vitamin.

Kartofler og den store genvinst

Med en ordentlig skrællekniv er det nu heller ikke en uoverskuelig opgave at gå i gang med, og den kan tilmed klares, mens man lige får sig en hyggelig sludder med familien om, hvordan dagen nu er gået. Det er også en opgave, som børn nemt kan være med til.

Fra kartofler til drømme: Den store skattejagt går nu ind i den tredje uge. I bladet kan du se, hvordan du kan være med i jagten på eksotiske rejser, en ny bil, dejlige kontanter og en masse andre fristende præmier.

God fornøjelse, både med kartoflerne og med drømmen om den store gevinst.

Venlige hilsner





Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Fine varer fra Familie Journals webshop