Ugens blad: Mens vi stadig kan nå det

Mandag, 15. december 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et tillæg med idéer og inspiration til hjemmelavet pynt og julegaver. I bladet kan du læse om Lene, som engang var en stille og genert pige - i dag har hun lavet en café for skoletrætte, unge mennesker. Læs også interviewet med den populære forfatter Jussi Adler Olsen.
Familie Journal, der udkommer mandag 15. december 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 15. december 2014


Du kan stadig nå at lave både pynt og gaver! Bare tag et kig i denne uges tillæg, der er fyldt med inspirerende billeder og opskrifter.


Af chefredaktør Anette Kokholm

I slutningen af november var jeg til julefrokost hos min svigermor. Det er en dejlig tradition, hvor hun samler familien og serverer skøn hjemmelavet julemad. Det må tage dagevis at fremtrylle bare variationerne over sild, men heldigvis er hun god til at planlægge og har selvfølgelig også mere tid til den slags end jeg, der arbejder fuld tid.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

På vej ind i spisestuen passerede jeg et hjørne, hvor der lå indpakkede gaver i bunker. Svigermor havde købt det hele, og vi taler altså november. Det kan man vist kalde at være i god tid!

Fem minutter i lukketid

På den anden side af familien har vi så min mors mand. De har snart været sammen i 30 år, så efterhånden er min mors indflydelse begyndt at gøre sig gældende. Men da han var yngre, købte han konsekvent julegaverne fem minutter i lukketid juleaftensdag. Og det var i parentes bemærket helt fine gaver, der absolut ikke bar præg af hastværk eller nødplan. Det var bare hans stil at være i sidste øjeblik.

Jeg er uddannet journalist, og journalisters arbejdsliv består af deadlines. Hele tiden. Det betyder, at mange af os først kommer rigtigt i gang, når pisken næsten kan mærkes i nakken.

Så i min verden er der stadig god tid til juleaften. Vi når det nok, ikke?

Venlige hilsner

Familie Journals julekonkurrence

Vi er kommet i julehumør og udlodder præmier for enhver smag i vores store julekonkurrence. Du kan bl.a. vinde et gavekort til et spritnyt køkken.
Deltag i julekonkurrencen HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?


1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.