Ugens blad: Rigtig glædelig jul fra os alle

Lørdag, 20. december 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du en dejlig julegave: en årskalender med billeder af vores gamle forsider. I bladet kan du læse om Tina Petersen, som blev reddet af et par raske drenge, da hun var i yderste livsfare. Læs også om Camilla, som hækler bamser til Julemærkehjemmene.
Familie Journal, der udkommer lørdag 20. december 2014
Familie Journal, der udkommer lørdag 20. december 2014


Af chefredaktør Anette Kokholm

I år har vi en dejlig julegave til alle læserne. Igen i år, skulle jeg måske skrive, for det er efterhånden blevet en tradition.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Kalenderen fra os baserer sig på gamle forsider, og i år har vi valgt et gennemgående tema, nemlig pinup-piger, som faktisk alle har været i Familie Journal i den måned, de er placeret i kalenderen.

Fund fra kælderen

Traditionen med at finde de gamle forsider frem er efterhånden nogle år gammel. Den opstod, da vores håndarbejdsredaktør Anne-Marie Øby i anden anledning var i kælderen for at finde et gammelt nummer af bladet. Da hun kom op igen, var hun ikke alene støvet, hun var også svært begejstret over sine fund.

Det blev vi andre også, og på den måde har vi faktisk haft flere eksempler på håndarbejdssiderne, hvor man har kunnet lave de gamle opskrifter igen. Det tager vi også op i det nye år, mere om det, når vi når dertil.

Og sådan blev altså vores kalender født, og selv har jeg i hvert fald stor glæde på mit kontor af de smukke gamle forsider. De minder mig om de bøger, jeg som barn havde arvet efter min mor. Glade stunder med Lykke og Susy Rødtop og en duft af støv og gammelt i næsen.

De bedste julehilsner

Familie Journals julekonkurrence

Vi er kommet i julehumør og udlodder præmier for enhver smag i vores store julekonkurrence. Du kan bl.a. vinde et gavekort til et spritnyt køkken.
Deltag i julekonkurrencen HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?


1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Har du set vores madvideoer?

Se videoerne hvor vores madskribent Helle Brønnum Carlsen laver risengrød og risalamande eller sprøde flæskesvær med guacamoledip.