Ugens blad: Maden smager bedre i det fri

Lørdag, 23. maj 2015
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et tillæg med skønne opskrifter til grill og picnic. I bladet kan du læse om lille Asger, som blev født 9 uger for tidligt. På trods af, at den lille gut kun vejede 1645 gram, var han sund og stærk. Alligevel blev hans mor, Dorte, ved med at slås med tunge tanker og selvbebrejdelse over den tidlige fødsel. Læs også om Anny, som er reservemor for 14 hvalpe.
Familie Journal, der udkommer lørdag 23 . maj 2015
Familie Journal, der udkommer lørdag 23 . maj 2015

Ugens tillæg


Mad til sommerdage

I ugens tillæg får du skønne opskrifter til grill, bål og picnic.

God appetit!

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hjemme hos mig fik vi for nogle år siden lavet en stor overdækket terrasse, og dermed var det faktisk farvel til både de andre terrasser i haven og til stuen, i hvert fald når vi skal spise aftensmad. For nu kan vi sidde ude fra påske til efterårsferie, uanset om det regner eller blæser. Og det gør det jo i vores land.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Da børnene var små, var udelivet en gave. Jeg kan endnu genkalde mig den lettede og glade følelse, jeg altid fik, når sæsonen for udendørsmiddage startede. Med syv mennesker om bordet kunne støjniveauet godt være ret højt, for aftensmåltidet var vores hellige samlingspunkt og det sted, hvor alle gerne ville til orde. Når vi sad ude, forsvandt den konstante rungen for ørerne!

Maden smager bedre i det fri

Der er nu også noget med, at maden bare smager bedre i det fri. I mange år tog vi børnene med på tur i forskellige parker og sommerlande, og det var fast tradition at smøre madpakker, som blev fortærret til både frokost og aften, inden vi kørte hjem. Sjældent har jeg fået så lidt brok over en sandwich eller en rugbrøds-klapsammen, det hele gled ned i den friske luft.

Også gæster på terrassen er mere afslappet og hyggeligt end inde i stuen, synes jeg. Og i denne uge har vi her i Familie Journal lavet et tillæg med inspiration til det hele.

Velbekomme og god fornøjelse med bladet!

Venlig hilsner

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Se videoerne om ugens blad herunder - og se alle vores film på vores Youtube-kanal her >>

Helle Brønnum Carlsen laver lækker klassisk mad. Se videoerne her: