Et farvel til "Bruger til bruger"

Mandag, 14. januar 2013
af Redaktionen
Vi tager en vemodig afsked med Bruger til bruger, men vender stærkt tilbage. I mellemtiden kan du læse mere om vores andre gode muligheder for at møde ligesindede på nettet

På Familie Journal er vi kede af, at vi nu må lukke online forummet "Bruger til Bruger". Desværre lever vores nuværende system ikke op til alt det, som vi så gerne vil tilbyde jer læsere.

Vi vil vende stærkt tilbage med et endnu bedre alternativ, hvor du kan søge efter alt mellem himmel og jord, hvor funktionerne er bedre og hvor brugervenligheden er i højsædet. Hvis du gerne vil være blandt de første til at være med, når vi er klar med et bedre alternativ, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

I mellemtiden er Familie Journal med i flere fællesskaber på Facebook, hvor du måske kan finde lige netop dét, der interesserer dig. Tag bare et kig nedenfor!

Familie Journals Facebook-side

Hvis du jævnligt læser Familie Journal, og gerne vil lidt tættere på os, så vær med i vores egen Facebook-gruppe. Her taler læserne både med os og hinanden. Velkommen indenfor!

>> Vær med i gruppen her

Jeg elsker at strikke

>> Vær med i gruppen her

Jeg elsker kage

Mener du heller ikke, at vi kan få for meget af lækre kager? Så skynd dig at melde dig ind i gruppen med næsten 30.000 kageentusiaster, hvor skønne opskrifter og gode tips til lækre kager flyder i en lind strøm.

>> Vær med i gruppen her

JUL - Mad, Pynt & Idéer

Vi glæder os til jul! Gør du også? Så vær med i vores julegruppe, og få masser af god inspiration hver dag.

>> Vær med i gruppen her

Sunde Tips - Hver Dag

Vil du gerne have nemme tips til en sund og slank livsstil direkte på dit nyhedsfeed inde på Facebook? Så vær med i gruppen her, og få de gode tips helt gratis.

>> Vær med i gruppen her