Opskrifter

Svinegodt med smør

Onsdag, 8. august 2012af Redaktion
Skær ned på kulhydraterne i din kost med slanke-succesen Lavkarbo. Prøv en lækker svinekotelet med persille- og ansjossmør

(4 portioner)

125 g stuetempereret smør
8 ansjosfileter i olie, drænet og grofthakket
2 spsk. hakket, frisk persille
4 svinekoteletter a ca. 250 g
Havsalt og nykværnet peber

Salat
200 g rucola
15-20 champignoner
1 rødløg
½ dl olivenolie
Salt og peber

GLÆD DIG TIL EN SLANKE-SUCCES

Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.
Nordmændene kalder den slankestrategi for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater). Vi har adopteret ordet fra dem og serverer fire lækre lavkarbo-retter til grillen i denne uges Familie Journal. Du kan glæde dig til endnu flere opskrifter i de kommende uger - både i bladet og på familiejournal.dk

Bland smør, ansjoser, persille og lidt peber i en skål og rør det godt sammen. Rul den færdige smørblanding til en pølse, pak den ind i husholdningsfilm og sæt den på køl til senere brug.

Krydr koteletterne med salt og peber. Opvarm en grillpande ved høj varme eller tænd op i havegrillen. Husk at pensle grillristen med lidt olie. Når grillpanden er rygende varm, lægges koteletterne på og steges på begge sider.

Anret koteletterne på hver sin tallerken og læg
2 skiver ansjossmør ved siden af. Lad koteletterne hvile i ca. 5 min., før de serveres, så saften kan trække ind i kødet. Servér med salat.

Skyld rucolaen og læg den i en skål. Skær champignoner og rødløg i skiver og bland det i rucolaen. Tilsæt olivenolie og drys med salt og peber. Vend salaten og lad den stå på køl i 10 min.

Madopskrift: Ulrika Davidsson


Find masser af slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Flere lavkarbo-opskrifter:
Salsarytmer på spid
Entrecote
Burger uden følge




Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.







Find flere slankeopskrifter her:
Babaganoush, majskolber og hakkebøffer
Rejer på spid med stegte blomkål i karry
Kalkunspid med æble-kålsalat




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop