Opskrifter

Er du sukkerafhængig?

Mandag, 28. oktober 2013af Redaktion
Har du svært ved at undvære de søde sager? Her giver Lavkarbo-eksperten dig 3 tegn på, at du har brug for sukkerafvænning.

Rigtig mange mennesker synes, det er svært at undvære de søde sager, men nogle af os er nærmest afhængige af at få sukker.

Kan du nikke genkendende til de tre nedenstående tegn, vil du muligvis have godt af helt at fjerne sukker fra din kost et stykke tid.

LÆS OGSÅ: Sådan fungerer Lavkarbo

Tre tegn på, at du har brug for sukkerafvænning

1 Du spiser (med dårlig samvittighed), når du er alene og gemmer emballagen.

2 Hvis der er kage på bordet, har du svært ved at nøjes med et enkelt stykke, men overvejer konstant, hvornår du kan tillade dig at tage det næste.

3 Du bilder dig selv ind, at du kan nøjes med en smule af lækkerierne, men når du først er startet, er der ingen vej tilbage, og du tømmer fadet, posen eller skålen.

LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren


Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom. Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal


Kom i gang i dag!

Køb Lavkarbo-hæfterne i vores webshop

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe Lavkarbo-hæfterne i vores webshop. Alle hæfterne indeholder spændende opskrifter som sikrer dig et vægttab og ikke smager af kedelig slankemad.

Hvert tillæg koster kun 20,-