Tomatsuppe med kødboller

Søndag, 29. august 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest Protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

100 g færdigkøbte kødboller, 6 g fedt pr. 100 g
25 g løg
75 g porre
75 g gulerod
1 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. olie
100 g tomatpuré
3 dl vand
2 fed hvidløg
70 g groft brød

Sådan gør du
Rens løg, porre og gulerod. Hak løget fint, snit porren i fine ringe og riv guleroden groft. Varm olien i en gryde og svits løg og porre heri (gem lidt porre til pynt). Kom guleroden i sammen med tomatpuré, ingefær og knust hvidløg. Tilsæt vand og bring suppen i kog, lad den småkoge i 20 min. under låg. Blend suppen og smag til med salt og peber. Varm kødbollerne i suppen (varm suppen op til kogepunktet, men den må ikke koge, efter at kødbollerne er kommet i). Drys resten af porren over suppen ved servering og server med groft brød.


SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Lynstegt grønssagsaute med ris og kylling
Æggekage med laks og rejer
Marinerede grillspid med ærtesalat