Orientalsk skinkesnitsel med grønsagsris
Foto: Catrine Mannerup

125 g skinkesnitsel
60 g rå ris, f.eks. parboiled
150 g gulerod
150 g porre

Marinade
½ dl citronsaft
1 spsk. sojasauce
1 spsk. flydende honning
1 spsk. friskrevet ingefær
½ tsk. salt

Pensling
1 spsk. sojasauce
1 spsk. honning


Sådan gør du
Rør marinaden sammen og læg den i en plastikpose sammen med skinkesnitslen. Lad snitslen trække i køleskabet i 12 timer. Posen rystes et par gange, mens den trækker. Kog risene efter anvisningen på pakken. Rens gulerod og porre. Skær dem midt over og snit dem i fine, tynde strimler på langs. Kog grønsagerne møre i letsaltet vand. Bland gulerod og porre med den kogte ris. Tag skinkesnitslen ud af posen, tør den og krydr med salt. Steg snitslen på en grillpande ca. 4-6 min. på hver side. Rør sojasauce og honning sammen og pensl snitslen med blandingen. Pak snitslen ind i alufolie og lad den hvile 3-5 min., inden den serveres.
Ved mest tilbehør serveres der 1 skive groft brød ud over grønsagsrisene.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Mest grønt Mest tilbehør Mest protein
Svinekød 125 g 100 g 175 g
Grønsager 300 g 150 g 150 g

Tilbehør (ris)
+ 35 g brød 
60 g (rå) 60 g (rå) 60g


Kcal/ kJ

569 /2382 574 /2400 565 /2363

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Diætist Pernille Brøndum

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen. 
    Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner. 
    Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub


Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Tomatsuppe med kødboller
Grillstegt forel med porrecreme
Oksegryde


 

Nyhedsbrev
Triwa
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+