Bananis

Søndag, 26. september 2010
af Redaktion
Frugt med chokoladeovertræk fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 stk.)

2 bananer, mellemstr.
50 g mørk chokolade
4 små træspid
4 tsk. kokosmel

Sådan gør du
Smelt chokoladen i vandbad eller chokoladesmelter. Halver bananerne og sæt hver halvdel på et lille træspid (fra den ende, hvor den er skåret over). Pensl bananens runde ende med smeltet chokolade. Drys toppen med kokosmel og læg bananerne i fryseren ca. 3-4 timer.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Pr. halve banan:
490 kJ/117 kcal
Protein 1,5 g
Fedt 5 g
Kulhydrat 17 g
Fibre 1 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Prøv flere opskrifter fra Familie Journals Slankeklub
Tyk pandekage med frugter
Islagkage med mynte
Drømmekage