Grahams flutes

Søndag, 5. februar 2012
af Redaktion
God opskrift på 4 stk. flutes fra Familie Journals Slankeklub
Grahams flutes - Foto: Catrine Mannerup
Grahams flutes - Foto: Catrine Mannerup

Ingredienser til flutes

(Flutes til 4 portioner)

3½ dl kærnemælk
400 g grahamsmel
25 g gær
1½ dl lunkent vand
1 spsk. rapsolie
225 g hvedemel
1 spsk. salt

Flutes - Sådan gør du
Rør kærnemælk og grahamsmel sammen og lad det stå 1 1/2- 2 timer ved køkkentemperatur. Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til dine flutes igennem. Stil dejen lunt til hævning, dækket med et klæde 3/4-1 time. Slå dejen ned og form den til 4 flutes. Skal efterhæve på pladen 20 min. Rids dine flutes og pensl med vand. Dine flutes skal bages ca. 20 min. på 200 grader.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion flutes
Energi 664 kcal/2779 kJ
Fedt: 7 g
Kulhydrater: 121 g
Protein: 20 g
Kostfibre: 14 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Durumbrød
Birkes knækkere
Grove snobrød