Oksekød i fad med rodfrugtmos

Søndag, 19. februar 2012
af Redaktion
Kalorielet oksekødsret fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Jes Buusmann
Foto: Jes Buusmann

(2 portioner)

70 g tomatpasta
1 fed hvidløg
100 g løg i terninger
Salt og peber til kødsovs
1 tsk. paprika
1 dl vand
1 dl minimælk
150 g pastinakker eller persillerødder
300 g kartofler
300 g hakket oksekød max 10%
Salt og peber til mos
1 spsk. hakket persille

Sådan gør du
Skræl og kog kartofler og pastinakker i ca. 20 min til de er meget møre. Pisk kartofler og pastinakker til mos. Tilsæt mælk, hakket persille, salt og peber og rør til mosen er blandet. Svits kød og løg i en gryde og rør godt så kødet deles. Tilsæt knust hvidløg, tomatpasta og vand. Smag til med paprika, salt og peber. Lad sovsen simre i ca. 10 min. Kom kødsovsen i et smurt ildfast fad. Fordel rodfrugtmosen over kødsovsen. Gratiner retten i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 20 min.
Tip: Server med kogte karotter eller gulerødder eller gulerodsråkost.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 518 kcal/2166 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrater: 54 g
Protein: 41 g
Kostfibre: 8 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Krydrede kødruller med kartoffelsalat
Oksegryde
Steaks med stegte kartofler og bønnesalat


Køkkenudstyr - til den bedste pris