Rejer med spinat og fennikel

Søndag, 8. april 2012
af Redaktion
Sund og lækker ret på under 30 minutter fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(2 portioner)

150 g rejer
200 g fennikel, fint snittet
200 g spinat, rå
1½ dl kogte brune ris
1 stk. rødløg, i skiver
1 stk. fed hvidløg, snittet
1 stk. citron, i både
2 spsk. olivenolie
1 stk. grøn peberfrugt, i skiver
Salt og peber

Varm olien på panden og sauter hvidløg, fennikel og peberfrugt i 2-3 min. Rør spinaten i og smag til med salt, peber og lidt citron saft. Kom blandingen i en skål, rør risene i og server med rejer.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 344 kcal/1440 kJ

Fedt: 15 g
Kulhydrater: 36 g
Protein: 7 g
Kostfibre: 12 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Stegte sild med kold kartoffelsalat
Fiskefrikadeller
Avocado- og laksemad med peberrodsdressing

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop