Lakselasagne med rejer og spinat

Søndag, 9. januar 2011
af Redaktion
Dejlig og sund lasagne fra Familie Journals slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 pers.)

400 g laks
100 g rejer
2 porrer
5 danske tomater
Lidt salt og peber
200 g hakket spinat, dybfrost
4 dl skummetmælk 0,5 % fedt (minimælk)
2 spsk. maizenamel
En smule hel muskatnød
150 g lasagneplader
4 spsk. revet ost

Sådan gør du
Skær porrerne i tynde ringe og skær tomaterne i terninger. Kom grønsagerne i en gryde med lidt vand, damp grønsagerne 5-10 min og smag til med salt og peber.
Damp spinaten i en gryde, tilsæt 2/3 af mælken, kog mælk og spinat op, jævn saucen med maizenamel rørt ud i resten af mælken.
Smag saucen til med salt, peber og muskatnød.
Skær laksen i tynde skiver. Læg et lag tomater og porrer i bunden af et ovnfastfad (20x25 cm). Derpå lasagneplader, laks, rejer og spinatsauce gentag og afslut med spinatsauce og drys med revet ost. Bag lasagnen i ovn ved 180°C i ca. 45 min.

Madopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. person :
1617 kJ/385 kcal
Fedt 16 g
Kulhydrater 26 g
Protein 38 g
Kostfibre 3 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv også...
Laksewraps
Kalkunfad med fyld
Tærte med røget laks

Se videoen om Magic Slimshort der strammer op og gør din mave flot flad og løfter bagen, mens buler og andre deller udjævnes, så du får en smækker figur:
Klik her hvis du vil videre til shoppen...