Ordskak til smartphone

Onsdag, 12. marts 2014
af Redaktionen
Wordbase er et underholdende ordspil til iPhone, hvor det gælder om at stave sig frem til fjendens base.

ANMELDELSE

Forestil dig en slagmark, hvor det gælder om, at kæmpe sig frem til fjendens base ved at skabe en sammenhængende kæde af ord. Sådan er det nye danske ordspil Wordbase bygget op, og der er lagt i kakkelovnen til timevis af underholdning.

Strategi og ord

Wordbase er et strategisk ordspil, der spilles på en plade af tilfældigt udvalgte bogstaver, hvor hver spiller har en base i hver sin ende af pladen. Målet er at danne en ordkæde af korrekt stavede ord, der starter i hjemmebasen og snor sig til modstanderens base. Ordkæden kan dog blive brudt, hvis modstanderen staver sig igennem den, så man er nødt til at være taktisk for at vinde. Så snart du rammer din modstanders base, har du vundet spillet.

Wordbase tager udgangspunkt i krydsordsverdenen og det afspejler sig også i, at ordlisterne er udviklet af krydsordseksperter med mere end tredive års erfaring med ord. Det sikrer også, at ordlisten er opdateret i forhold til dansk retskrivning og at alle ordene er gennemgået manuelt.

Fakta om Wordbase

Wordbase er et strategisk ordspil til iPhone, der på kort tid er blevet meget populært i Danmark. Indtil videre er det blevet hentet 120.000 gange fra App Store.

Wordbase kan hentes i App Store. I løbet af foråret bliver det også tilgængeligt til Android og i en særlig iPad-version.

Ordlisten i Wordbase indeholder mere end 350.000 manuelt opdaterede ord og er udviklet af Allers krydsords-konstruktører, der har mere end 30 års erfaring i at bygge krydsord.

Wordbase findes i en gratis version, hvor det er muligt at spille to spil ad gangen eller en premium-version, hvor man kan spille et ubegrænset antal spil ad gangen. Premium-versionen koster 19 DKK

Flot og overskuelig grafik

Wordbase har et lækkert og overskueligt grafisk design, der gør det nemt at komme i gang med at spille spillet. Man kan vælge mellem at spille mod både tilfældige og Facebook-venner, så man kender dem, man spiller imod. Spillet får snart en chatfunktion, så man også kan chatte med modstanderen, hvis man får brug for at udnytte sin håneret mellem spillene.

Strategisk tænkning

Spillet åbner sig mere og mere op, når man spiller, og når man har spillet et par gange, står vigtigheden af også at agere taktisk på banen mere og mere frem. I begyndelsen vil man helt naturligt forsøge at skrive så lange ord som muligt, men efter et par omgange begynder man også at tænke mere strategisk og sørge for, at man fx hele tiden har to udgangspunkter. De sorte bogstaver - bomberne - tilføjer et ekstra spændingselement til spillet, idet de giver en endnu flere bogstaver at spille med.

Wordbase er et fantastisk stykke tidsfordriv og er samlet set et af de mest interessante ordspil på markedet. Er man en ægte ordkløver, er Wordbase et must.

Download masser af gratis spil her...

Teamet bag:
Aller Media A/S udgiver Wordbase. Ideen kommer fra det 19-årige tvillingepar Andreas og Rune Mehlsen, som har samarbejdet med Aller Medias Innovationsafdeling om at udgive app'en. Den tekniske og designmæssige udvikling foregår i samarbejde med det anerkendte danske udviklingshus, Robocat.

Yderligere information om Wordbase:
Wordbase i iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/app/wordbase-strategisk-ordspil/id777638764?l=da&mt=8

Wordbase på web:
http://www.wordbaseapp.com

Wordbase på Facebook:
https://www.facebook.com/wordbaseapp

Få råd til lidt mere, med en rabatkode til Call me er der store besparelser på lige det du ønsker dig – Find den her rabatkode callme