Opskrifter

Biscotti med pistacie

Lørdag, 6. oktober 2012af Redaktion
Italienske kager, der bliver ekstra gode, hvis du dypper dem i kaffen

75 g mandler
75 g pistacienødder
150 g sukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
280 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt

Rist mandler og pistacienødder på en tør pande, til de begynder at tage farve, og hak dem groft. Rør æg, sukker og vaniljesukker sammen og bland nødderne i. Bland mel, bagepulver og salt, kom det i æggeblandingen og saml dejen. Del dejen i to og rul hver del til en ca. 25 cm lang pølse og læg dem, med god afstand, på en plade med bagepapir. Bag stængerne ved 160° i 30 min. og lad dem køle lidt. Skær stængerne i 1 cm tykke skiver på skrå og bag dem endnu 15 min. Lad kagerne afkøle helt på en bagerist og kom dem i en kagedåse.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Italienske mandelkager
Sprøde rugbrøds­-småkager
Gode småkager




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop