Opskrifter

Cookies med med spelt og chokolade

Mandag, 30. juni 2008af X
(40 stk.)350 g sigtet fint speltmel1 spsk. bagepulver225 g sukker3 dl kærnemælk2 spsk. fennikelfrø50 g pinjekerner100 g mørk chokolade, hakketBland

(40 stk.)

350 g sigtet fint speltmel
1 spsk. bagepulver
225 g sukker
3 dl kærnemælk
2 spsk. fennikelfrø
50 g pinjekerner
100 g mørk chokolade, hakket


Bland alle ingredienser i en skål, til dejen er fast og samlet. Om nødvendigt tilsættes lidt mere mælk eller vand. Del dejen i to, rul stramt til pølser ligesom brunkager og læg koldt i mindst to timer. Skær så i skiver på 1 cm's tykkelse, læg på bageplade og bag ved 180° i 12-15 min., til de er lysebrune. Skal være bløde i midten. Afkøles på bageplade.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen