Opskrifter

Græskarkerneboller

Lørdag, 14. december 2013af Redaktionen
Lækre boller til suppen

Ingredienser til græskarkerneboller

(12 stk.)

15 g gær
½ l vand
2 dl kærnemælk el. tykmælk
2 dl græskarkerner
1 tsk. honning
1 tsk. græskarkerneolie
1 spsk. salt
350 g groft hvedemel
Ca. 200 g hvedemel

Pynt
Græskarkerner og birkes

Fremgangsmåde til græskarkerneboller

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt mælk, kerner, honning, olie, salt og groft hvedemel. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, til konsistensen er som tyk grød. Sæt dejen i køleskabet natten over. Tilsæt evt. lidt mere hvedemel, hvis der er behov for det. Form 12 boller og læg dem på en plade med bagepapir. Drys bollerne med græskarkerner og birkes og bag dem ved 200º i 20 min.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Lyst surdejsbrød
Mysliboller


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop