Opskrifter

Hindbærcroissanter

Søndag, 1. marts 2009af Redaktion
(6 stk.)1 dåse croissantdej, 240 g ½ dl hindbærmarmelade2 spsk. flormelisÅbn dåsen efter anvisningen. Fold dejen ud på bordet, og del den ved

(6 stk.)



1 dåse croissantdej, 240 g
½ dl hindbærmarmelade
2 spsk. flormelis







Åbn dåsen efter anvisningen. Fold dejen ud på bordet, og del den ved perforeringerne. Fordel marmeladen på de 6 trekanter. Rul trekanterne sammen fra den brede side, og bøj dem som et C. Bag dem midt i ovnen ved 225° ca. 8 min. Sigt flormelis over, og server dem lune.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også...
Klementinmuffins med birkes
Kanelsnegle i særlig børnevenlig udgave
Svenske kanelboller
Scones