Opskrifter

Italiensk brød med kerner

Tirsdag, 22. januar 2013af Redaktion
Et lækkert, friskbagt italiensk brød med masser af smag er en god start på dagen

Ingredienser til italiensk brød med kerner

(1 stk. italiensk brød )

6 dl kogende vand
1 dl knækkede hvedekerner
15 g gær
250 g durummel
1½ tsk. salt
1 tsk. sukker
400 g hvedemel

Sådan laver du italiensk brød

Hæld vandet over kernerne og lad dem trække i 15 min. Smuldr gæren i vandet med kernerne og rør durummel, salt og sukker i. Tilsæt hvedemelet og rør, til dejen er ensartet. Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet i 8-12 timer, f.eks. natten over. Hæld dejen ud på en plade med bagepapir, form den til et brød og drys med lidt durummel. Stil brødet i ovnen ved 250° og bag det i 8 min. Sænk temperaturen til 180° og lad det bage videre i 30 min.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Ruggrynsboller
Norsk fiskesuppe

Masser af godt brød

Find opskrifter på groft brød, lyst brød og skønne boller - her er lidt for enhver smag...

Masser af godt brød