Opskrifter

Kanel-snobrød

Fredag, 28. oktober 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
At lave mad over bål er noget at det hyggeligste, så tag børnene med ud i haven og tænd op for bålet. Her får du en rigtig god opskrift på snobrød med både æble og kanel.
(8 stk.)

Det skal du bruge til kanel-snobrød:

1½ dl mælk 15 g gær 1 tsk. sukker 1 tsk. salt 100 g æble 300 g hvedemel 2 spsk. smeltet smør 1 spsk. sukker 1 spsk. kanel Prøv også: Grove snobrød

Sådan laver du kanel-snobrød

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, salt og revet æble. Tilsæt hvedemel, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Rul dejen ud i 1 cm’s tykkelse og pensl med smør. Drys halvdelen af dejen med kanel og sukker og læg den anden halvdel af dejen over. Skær dejen i 1 cm tykke strimler og vikl dem om en snobrødspind. Bag brødene over bålets gløder, til de er jævnt gyldne og gennembagte. Servér med syltetøj eller koldt smør. Plejer du også at putte lidt syltetøj i dine snobrød? Her kan du finde 25 lækre opskrifter på syltetøj og marmelade