Opskrifter

Kransekage-hjerter

Torsdag, 29. december 2011af Redaktion
Tag hul på det nye år med masser af kærlighed i form af disse små, fine kransekage-hjerter

Ingredienser til kransekage-hjerter

(35 stk.)

400 g marcipan
1½ pasteuriseret æggehvide
40 g finthakket, tørret abrikos
75 g hvid chokolade
75 g mørk chokolade

Rør marcipanen med æggehvide og abrikos til en ensartet masse og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Lav små hjerter på en bageplade med bagepapir og bag hjerterne øverst i ovnen ved 220° i 7 min., til de er let gyldne. Smelt chokoladen, dekorer de afkølede kransekagehjerter og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Prøv også: Mosters kransekage

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Kransekagekonfekt
Nytårskage
Børnenes kransekagestykker

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop