Opskrifter

Mini focaccia

Torsdag, 8. august 2013af Redaktionen
Små, lækre brød til madpakken. Bag en stor portion og kom dem i fryseren

Ingredienser til mini focaccia

(20 stk.)

25 g gær
5 dl vand
½ dl olivenolie
1 tsk. salt
300 g speltmel
450 g hvedemel
10 cherrytomater
Frisk timian
2 fed hvidløg
1 tsk. flagesalt
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde til mini focaccia

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt og speltmel. Tilsæt hvedemelet, ælt dejen godt sammen og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Del dejen i 20 stk. og tril dem til små flade dejcirkler. Læg dejcirklerne på en plade med bagepapir. Skær tomaterne i kvarter og fordel dem på dejcirklerne sammen med timian og salt. Dryp med olivenolie og bag focacciabrødene ved 200° i 12 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Grovbrød
Krydret tyndbrød

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Er du vild med de populære muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.