Opskrifter

Nem nøddekage

Onsdag, 6. august 2014af Margit Gade, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Margit Gade, Stensballe. Se Margits lækre opskrift på nøddekage her

Opskrift på nem nøddekage

8 tvebakker
115 g hasselnøddekerner
3 æg
180 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 dl piskefløde

Knus tvebakkerne og hak nøddekernerne. Pisk ggeblommerne med sukker og vaniljesukker.
Vend tvebakker og nøddekerner i æggesnapsen, pisk hviderne stive og vend dem i. Kom massen i en smurt tærteform og bag kagen ved 170° i 35 min. Servér kagen lun med letpisket flødeskum til.

Har du mere lyst til muffins? Se vores store galleri med opskrifter på massevis af muffins her


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.