Opskrifter

Pølsebrød med bid i

Mandag, 29. april 2013af Redaktionen
Rigtig gode pølsebrød med fuldkornsspelt, der giver lidt ekstra bid i pølsebrødet

Pølsebrød er altid et hit, og de er nemme at transportere, hvis man skal på picknic eller til børnefødselsdagen.Ingredienser til pølsebrød

(Pølsebrød: 8 stk.)

25 g gær
3 dl vand
1 spsk. olie
½ tsk. salt
½ spsk. sukker
150 g fuldkornsspelt
375 g mel

Fremgangsmåde til pølsebrød

Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, salt, sukker, speltmel og mel og ælt dejen godt igennem. Lad dejen til pølsebrødne hæve i 45 min. og form den til 8 aflange brød. Læg pølsebrødene i en smurt bradepande på 20 x 30 cm, lad dem efterhæve 15 min. og bag dem ved 225° i 15 min., til de er gyldne.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pølser med citron og timian
Hotdogs


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop