Opskrifter

Tærte med spinat og champignoner

Lørdag, 10. marts 2012af Redaktion
Herlig frokosttærte fra Familie Journals Slankeklub

(4 portioner)

150 g champignoner
1 rødløg
1 peberfrugt
150 g babyspinatblade
2 tsk. olivenolie
4 stk. fillodej
1½ dl hytteost naturel 1,5%
3 æg
Salt og peber
1 spsk. revet parmesanost
4 skiver røget laks

Løg hakkes fint, og champignoner skæres i skiver. Løg og champignoner ristes på en slip let-pande i olie. Peberfrugt i tern og de skyllede spinatblade tilsættes, og grønsagerne varmes igennem og hældes i en sigte. Et tærtefad smøres med lidt olie og beklædes med fillodej, dejen må gerne hænge lidt ud over kanten. Æg og hytteost røres sammen og krydres med salt og peber, og grønsagerne tilsættes (evt. væde fra grønsagerne kasseres). Fyldet hældes i tærteformen, dejsiderne foldes ind over, og der drysses med revet parmesanost. Bag tærten i ovnen ved 180° i ca. 25 min., til den er gylden. Server med evt. en skive røget laks og lidt blandet salat.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 313 kcal/1308 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 32 g
Protein: 19 g
Kostfibre: 2 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Muffins med courgette, tomat og feta
Tærte med røget laks
Tærte med skinke og tomater